Uyumlu sürümler
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 420 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 20 g fresh basil, leaves only
- 3 eggs
- 80 g ricotta, low fat
- 80 g extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 95 g lupin flour (see Tips)
- 150 g wholemeal spelt flour
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tbsp linseeds (flaxseeds)
- 250 g cherry tomatoes, cut into quarters
- 55 g frozen corn kernels
- 2 tbsp sunflower seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1283.3 kJ / 306.7 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 27.2 g
- Yağ
- 11.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 10.2 g
- Sodyum
- 238.3 mg
Alternatif tarifler
Crumble muffins
35min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Coconut almond "snowballs"
35min
Banana and oatmeal energy bars
35min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Apple and whole banana loaf
1h 10min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Banana oat clusters
55min
Mushroom and kale risotto
55min
Low waste chicken lasagne
1h 30min