Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g havuç, soyulmuş, uçları kesilmiş
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş (isteğe bağlı)
- 5 g taze maydanoz, sadece yaprakları
-
40
g zeytinyağı
veya 40 g ayçiçek yağı - 25 g sirke
- 20 g limon suyu
- 10 g hardal
- 3 tutam tuz
- 3 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 243.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Antioksidan Detoks İçeceği
15 Min
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
Değerlendirme yok
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45 min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
Değerlendirme yok
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 Min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Hindistan Cevizli Kakaolu ve Matchalı Raw Vegan Pasta
3h 45min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2h 10 min
Rezeneli ve Armutlu İçecek
10 Min