Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g havuç, soyulmuş, uçları kesilmiş
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş (isteğe bağlı)
- 5 g taze maydanoz, sadece yaprakları
-
40
g zeytinyağı
veya 40 g ayçiçek yağı - 25 g sirke
- 20 g limon suyu
- 10 g hardal
- 3 tutam tuz
- 3 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 243.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Donmuş Meyve Püresi - 1
10 min
Kereviz Salatası
10 min
Elmalı Tart
1h
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası
15 min
Çilekli ve Avokadolu Tavuk Salatası
40min
Rendelenmiş Parmesan veya diğer sert peynirler
10 min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Zerdeçallı Yeşil Çay
Değerlendirme yok