Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g havuç, soyulmuş, uçları kesilmiş
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş (isteğe bağlı)
- 5 g taze maydanoz, sadece yaprakları
-
40
g zeytinyağı
veya 40 g ayçiçek yağı - 25 g sirke
- 20 g limon suyu
- 10 g hardal
- 3 tutam tuz
- 3 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 243.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1h
Patates Graten
1 godz. 10 min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1h 15min
Çilekli Crumble
40 min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 min
Sebzeli Galette
1 godz. 30 min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10min
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Değerlendirme yok
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9u. 25min
Mascarpone Kremalı ve Çilekli Pratik Kup
25 min