Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
250
g Urid Linsen
veya 250 g Belugalinsen, müssen nicht eingeweicht werden -
50
g Kidneybohnen, getrocknet
veya 50 g Kidneybohnen, aus der Dose, müssen nicht eingeweicht werden - 800 g Wasser
- 140 g rote Zwiebeln halbiert
- 10 g Ingwer, frisch, in feinen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
-
2
EL Ghee
veya 2 EL Butter - 1 TL Koriander, ganz
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 - 3 EL Wasser
- 150 g Tomaten, in Stücken
- 1 - 2 TL Salz
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- ½ TL Chilipulver
- 1 EL Garam Masala
- 2 EL Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1290 kJ / 308 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 9.1 g
- Sodyum
- 543 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Limetten-Karfiol-Curry mit Bohnen
50min
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50min
Dhal
40min
Korma Paste
1h 15min
Korma-Gemüse-Curry
25min
Paneer
3 godz. 20 min
Rotes Linsen-Dal
1h
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
1h 10min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1h 10min
Palak Paneer mit Reis
45min
Süßkartoffel-Chili mit schwarzen Bohnen
40min
Linsen Dal mit Bulgur
45min