Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 120 g pırasa, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 40 g zeytinyağı
- 600 g karışık sebze (ör. patates, havuç, kabak, kereviz sapı, domates, pazı yaprağı, pişmiş kuru fasulye, bal kabağı), ihtiyaca göre parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 1000 g su
- 2 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- 1 tk tuz
- 40 - 60 g yüksük makarna veya onun yerine geçebilecek kurutulmuş kısa makarna
- 6 tk zeytinyağı
- 6 taze fesleğen yaprağı, parçalara bölünmüş
- 6 - 18 tk Parmesan peyniri, rendelenmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Bal Kabağı Çorbası
35min
Kremamsı bezelye çorbası
40min
Sebze Çorbası
35min
Zencefilli Salata Sosu
10 min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Balkabaklı Risotto
25min
Limonlu ve Taze Otlu Somon Burger, Parmesanlı Kabak İle
30 min
Parmesan Peynirli Risotto
30 min
Limonlu Kekikli Zeytinyağı
25min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min
Otlu Peynir Ezmesi
20 menit