Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 120 g pırasa, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 40 g zeytinyağı
- 600 g karışık sebze (ör. patates, havuç, kabak, kereviz sapı, domates, pazı yaprağı, pişmiş kuru fasulye, bal kabağı), ihtiyaca göre parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 1000 g su
- 2 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- 1 tk tuz
- 40 - 60 g yüksük makarna veya onun yerine geçebilecek kurutulmuş kısa makarna
- 6 tk zeytinyağı
- 6 taze fesleğen yaprağı, parçalara bölünmüş
- 6 - 18 tk Parmesan peyniri, rendelenmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebze Çorbası
35 Min
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 Min
Kremalı Kabak Çorbası
25 min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 Min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 Min
Balkabaklı Risotto
25 min
Rokalı Pesto
10 Min
Sebze Bulyon
1 Std.
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 Min
Sütlü Ispanak Çorbası
45 Min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 Min