Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g boneless lamb leg, cut into pieces (4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 celery stalks, trimmed and cut into thirds
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 cinnamon quill
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
- 2 egg yolks
- 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 400 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters (optional)
- 100 g butter, cut into pieces
- 8 sheets filo pastry
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3298.3 kJ / 785.3 kcal
- Protein
- 59.8 g
- Karbonhidrat
- 18.6 g
- Yağ
- 51.1 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 9.4 g
- Sodyum
- 620.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Shepherd's pie
55 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Beef stroganoff
35 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Spiced lamb pie
40min
Pork with black bean sauce
30 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min