Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g boneless lamb leg, cut into pieces (4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 celery stalks, trimmed and cut into thirds
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 cinnamon quill
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
- 2 egg yolks
- 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 400 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters (optional)
- 100 g butter, cut into pieces
- 8 sheets filo pastry
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3298.3 kJ / 785.3 kcal
- Protein
- 59.8 g
- Karbonhidrat
- 18.6 g
- Yağ
- 51.1 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 9.4 g
- Sodyum
- 620.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb Moussaka
1h 30min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Beef ragu
1h 25 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Beef spezzatino
1h 45min
Lamb spezzatino
1h 45min
Beef stroganoff
35min
Chorizo and chicken pasta
50min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Chicken and pesto risoni
35min