Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 brown onion (approx. 130 g), cut into halves
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 raw beetroot (approx. 100 g), peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, drained
- 40 g olive oil
- 850 - 900 g gravy beef, cut into pieces (4-5 cm)
- 100 g red wine
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fennel seeds
- 2 dried bay leaves
- 50 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- 2 - 3 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 carrots (approx. 120 g), cut into quarters lengthways and cut into thin slices (5 mm)
- 375 g dried pappardelle pasta, cooked, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2947.3 kJ / 701.7 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Karbonhidrat
- 90.9 g
- Yağ
- 22.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 12.8 g
- Sodyum
- 8991 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Everyone's favourite chicken curry
40min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Chicken cacciatore
50min
Mongolian lamb hot pot
3sa 25 dk
Pork san choy bau
25min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40min
Beef Burgundy
1h 45min
Beef spezzatino
1h 45min
Beef "Burgundy"
40min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min
Beef ragu
1h 25min