Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cheese and polenta dumplings
- extra virgin olive oil, for greasing
- 300 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 190 g polenta
- 80 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp baking powder
- 100 g full cream milk
- 1 egg
Beef cobbler
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 1 tsp raw sugar
- 1 tsp paprika
- 1 tsp ground ginger
- ¼ - ½ tsp ground cayenne pepper, to taste
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 400 g canned black beans, drained and rinsed
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4212.2 kJ / 1002.9 kcal
- Protein
- 65.5 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 47.3 g
- Doymuş Yağ
- 23.9 g
- Lif
- 14.7 g
- Sodyum
- 1406.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Pork meatballs with couscous
50min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Apricot chicken risotto
30min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Rustic beef tarts
1 Std.
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Classic meatloaf
1h 35 min