Uyumlu sürümler
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 36.9 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 420.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Superfood Salmon Salad
1h 5 min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1h 30min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Chickpea Pancakes
20min