Uyumlu sürümler
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 36.9 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 420.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 Std.
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 Std. 20 Min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 Std. 55 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min