Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g kangaroo fillet, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 onion, cut into quarters
- 80 g carrot, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g red wine
- 50 g dried bush tomato (optional)
- ½ tsp ground lemon myrtle
- ½ tsp ground saltbush
- ½ tsp ground sea parsley
- ½ tsp dried bush tomato powder
- ½ tsp ground pepperleaf
- ½ tsp ground wattleseed
- 1 tsp sea salt
- 3 lemon myrtle leaves, crushed
- cooked pasta of choice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1079.3 kJ / 258 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 11.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 405.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pumpkin and ginger soup
35min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Boiled Eggs
20min
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10 Min
Mushroom and kale risotto
55min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 dk
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Korean pickled potato salad
25h 10min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24 Std. 40 Min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 Std. 50 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min