Cihazlar ve Aksesuarlar
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese1 ½ oz
-
yellow onion2 oz
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)7 oz
-
vegetable stock (see Tip)25 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ - 1 tsp
-
zucchini sliced into planks (¼ in.)8 oz
-
cherry tomatoes (isteğe bağlı)6 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
ground black pepper to season
-
burrata cheese8 oz
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
980.8 mg
Protein
23.7 g
Kalori
2594.6 kJ /
620.1 kcal
Yağ
25.9 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
13.8 g
Karbonhidrat
71.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Lemon Orzo
40 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Risotto with Broccolini
35 Min
Mushroom Taco Filling
35 Min
West African Peanut Soup with Chicken
50 Min