Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt, divided, to taste
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
- 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
- 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 29 oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
veya 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 4 oz toasted pine nuts, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 394 mg
Alternatif tarifler
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20 min
Baked Kale Polenta Fries
1 Std. 10 Min
Mushroom Risotto
30 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1h
Risotto with Spinach and Peas
30 min