Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce
- 50 g Schalotten, halbiert
- 15 g Ingwer, geschält, in Stücken (1 cm)
- 3 Knoblauchzehen
- 2 EL Sesam
- 100 g Sojasauce
- 30 g Wasser
- 40 g Rohzucker, grobkörnig
-
30
g Reiswein (Shaohsing)
veya trockener Sherry - 30 g Sesamöl, geröstet
- 30 g Reisessig
Auberginen und Reis
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 600 g Auberginen quer gedrittelt, in Schnitzen (1½ cm)
- 250 g Jasminreis
Fertigstellung
- 2 EL Sesam, geröstet
- 50 g Bundzwiebeln mit dem Grün, in Ringen (4 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1888 kJ / 452 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 13 g
Alternatif tarifler
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Crevettencurry mit Topinambur
45 Min
Gewürzte marokkanische Linsensuppe
40 min
Caponata mit Linsen
1 godz.
Gemüse Biryani
50 Min
Misosuppe mit Gemüse
40 min
Dhal
40 min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Linsensalat
30 Min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50 Min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1 godz. 15 min