Cihazlar ve Aksesuarlar
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
12 portions
Malzemeler
-
olive oil spray for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
buckwheat groats60 g
-
raw almonds200 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes cut into pieces80 g
-
cottage cheese300 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
water100 g
-
eggs5
-
salt1 tsp
-
prosciutto (approx. 200 g)12 slices
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
707.2 mg
Protein
19.4 g
Kalori
1216.8 kJ /
289.7 kcal
Yağ
19.8 g
Lif
2.6 g
Doymuş Yağ
4.6 g
Karbonhidrat
7.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Ham and cheese quinoa muffins
1sa 30 dk
Zucchini lasagne
1sa 30 dk
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1sa
Pumpkin and turmeric loaf
1sa 50 dk
Passionfruit and coconut slice
5sa
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 dk
Cauliflower mash
25 dk
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 dk
Zucchini, ham and corn bites
40 dk
Turkey rissoles and kale slaw
30 dk
Baked salmon cheesecake
26sa 35 dk
Coconut and beetroot balls
40 dk