Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- ½ tsp ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 250 g small dried pasta of choice
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 yellow capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- fresh basil leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1562.2 kJ / 373.4 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 39.4 g
- Yağ
- 19.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 561.7 mg
Alternatif tarifler
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Mexican one-pot pasta
30 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Pasta primavera
1 godz.
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Penne and vegetables
35 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Creamy tomato and feta pasta
35 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.