Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- ½ tsp ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 250 g small dried pasta of choice
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 yellow capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- fresh basil leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1562.2 kJ / 373.4 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 39.4 g
- Yağ
- 19.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 561.7 mg
Alternatif tarifler
Feta, spinach and potato frittata
1h
Bacon and spring onion potato salad
1h 5min
Mexican one-pot pasta
30min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Mexican stack
45min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min
Creamy tomato and feta pasta
35min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 Std. 30 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min