Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
Ricotta, mint and spinach layer
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
- ½ - 1 lemon, zest only, no white pith, finely grated
- 8 fresh mint leaves
- 20 g fresh spinach leaves
- 1 pinch sea salt
Zucchini, garlic and pea layer
- 1 garlic clove
- 500 g zucchini (approx. 1½ zucchini), cut into pieces
- 40 g olive oil
- 100 g frozen green peas
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g dry white wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Parmesan béchamel
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 500 g full cream milk
- 50 g plain flour
- 30 g butter, softened
- fresh mint leaves, for garnishing
- ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3828.7 kJ / 911.6 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Karbonhidrat
- 81.3 g
- Yağ
- 47.5 g
- Doymuş Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 920 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli with zucchini sauce
35min
Pumpkin tart
2h 15 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Courgette strudel
1h 20min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Beetroot risotto
35min