Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g de foie gras de canard cru, détaillé en 8 escalopes
- 40 g de porto
- 3 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'échalotes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 bouquet de persil frais
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 - 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 1000 g d'un mélange de viandes hachées, mi-porc mi-bœuf ou mi-porc mi-veau
- 2 feuilles de laurier frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1330 kJ / 320 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 1.2 g
Alternatif tarifler
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Pâté de campagne
48 godz.
Terrine de canard
24j
Terrine de campagne
4h 30 phút
Pâté périgourdin
48 godz.
Baba au rhum
3 Std.
Terrine de pintade aux pistaches
24j
Minifeuilletés aux escargots
50 menit
Sauce gribiche
15min
Terrine bressane
24j
Rillettes de lapin
12h
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.