Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de hauts de cuisse de poulet, sans peau, coupés en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de thym déshydraté
- 1 c. à soupe d'armagnac ou d'autre alcool
- 180 g de graisse de canard et un peu pour les terrines
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 873 kJ / 208 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 19.7 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55 min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Délice de foies au riesling
2h 50 min
Chutney de poivrons au safran
55 min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Rillettes de porc au cidre
2 godz.
Rillettes de lapin
12 godz.
Rillettes de canard
2sa 30 dk
Rillettes de poulet façon basquaise
55 min
Rillettes de porc tradition
12 godz.
Sauce au cidre
20 min
Terrine bressane
24h