Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Yakisoba Sauce
-
40
g gluten-free soy sauce
veya tamari -
60
g Worcestershire sauce (see tip)
veya balsamic vinegar - 40 g oyster sauce, gluten free
- 60 g tomato ketchup
- 30 g brown sugar
Vegetables and Vermicelli
- 1600 g water
- 80 g green pepper, cut in julienne
- 80 g red pepper, cut in julienne
- 80 g carrot, cut in julienne
- 100 g fresh bean sprouts
- 120 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 40 g spring onions, sliced diagonally
- 300 g rice vermicelli
- 100 g raw cashew nuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2305.4 kJ / 551 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 91.4 g
- Yağ
- 13.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1586.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30 min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Değerlendirme yok
Meaballs with Tomato Sauce
55 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min