Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Yakisoba Sauce
-
40
g gluten-free soy sauce
veya tamari -
60
g Worcestershire sauce (see tip)
veya balsamic vinegar - 40 g oyster sauce, gluten free
- 60 g tomato ketchup
- 30 g brown sugar
Vegetables and Vermicelli
- 1600 g water
- 80 g green pepper, cut in julienne
- 80 g red pepper, cut in julienne
- 80 g carrot, cut in julienne
- 100 g fresh bean sprouts
- 120 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 40 g spring onions, sliced diagonally
- 300 g rice vermicelli
- 100 g raw cashew nuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2305.4 kJ / 551 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 91.4 g
- Yağ
- 13.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1586.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM6)
55 Min
Spätzle with Mushroom Cream
30 Min
Lemon Garlic Salmon
2u. 20min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Leftover Chicken Fajitas
1 Std. 20 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min