Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 tk tuz, tat vermek için ekstra
- 300 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 400 g su
- 2 tk tuz
- 300 g patates, parçalara bölünmüş (1-1.5 cm)
- 300 g taze fasulye, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 150 g dondurulmuş bezelye
- 350 g tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz, küp küp doğranmış (1-1.5 cm)
- ½ tk toz karabiber
- 250 g göbek marul
- 150 g krema
- 20 g limon suyu
- 10 - 15 g taze ot (örn. frenk soğanı, maydanoz, dereotu)
- 100 g soya filizi (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 801 kJ / 192 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kıymalı Ispanak
45min
Orman Kebabı
1 godz.
Dana Stroganoff
1 godz.
Patatesli Pastırmalı Omlet
45min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50min
Yaban Mersinli Protein İçeceği
5 min
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45min
Patates Salatalı Çipura, Çikolatalı Kek
50min
Meksika Fasulyesi ve Köz Mısırlı Salata
40min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Somonlu Sebzeli Makarna
35min
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1h 20min