Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
veya 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 115 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1044.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lahmacun (Bol Sebzeli ve Sarımsaklı)
1h
Tavuklu ve Körili Darı
Değerlendirme yok
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10 Min
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35 min
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45 Min
Kepekli Bulgur Salatası
40 Min
Kenevir Tohumu Sütü
10 Min
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10 Min
Buharda pişmiş karides
15 Min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1h 5 min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1h
Mini Burger
2h 40 min