Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
veya 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 115 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1044.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 Std.
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9ωρ. 15 λεπτ.
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35min
Kuzu Gerdan Yahni
1 Std. 45 Min
Sindirim Çayı
35min
Et Bulyon
45min
Waffle
1 Std. 30 Min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
Değerlendirme yok
Haşlanmış Pirinç
25min