Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g limon suyu, taze sıkılmış
- 200 g krema %30-40 yağ oranlı
- 2 yk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi (bk. Öneriler)
- 400 g su
- 1 diş sarımsak
- 600 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (3 cm)
-
200
g yabani havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
veya 200 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm) - 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 2 yumurta sarısı
- 20 g mısır nişastası
- 2 tutam karabiber
- maydanoz yaprağı, taze, servis etmek için, ince doğranmış (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1730.5 kJ / 412.8 kcal
- Protein
- 38.5 g
- Karbonhidrat
- 14.5 g
- Yağ
- 21.5 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 751.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1h 25min
Sebzeli Karides
40 Min
Tavuk Dürüm
40 Min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Soğanlı Tarte Flambe
1 Std.
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10 min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 Std. 5 Min
Puttanesca Sos
55min
Peynirli Karides Tava
35 Min
Haşlanmış Pirinç
25 Min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min