Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g limon suyu, taze sıkılmış
- 200 g krema %30-40 yağ oranlı
- 2 yk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi (bk. Öneriler)
- 400 g su
- 1 diş sarımsak
- 600 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (3 cm)
-
200
g yabani havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
veya 200 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm) - 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 2 yumurta sarısı
- 20 g mısır nişastası
- 2 tutam karabiber
- maydanoz yaprağı, taze, servis etmek için, ince doğranmış (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1730.5 kJ / 412.8 kcal
- Protein
- 38.5 g
- Karbonhidrat
- 14.5 g
- Yağ
- 21.5 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 751.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hindiba ve Gorgonzola Peynirli Puf Börekleri
1 godz. 5 min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1j
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1j
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 godz. 5 min
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
Pas d’évaluation
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1 godz. 5 min
Yaban Mersinli Protein İçeceği
5 min
Detoks İçeceği (şekersiz)
10 min
Kırmızı Mercimek Çorbası
40 min
Babagannuş
1j
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 Min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 Min