Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 limon, tercihen organik
- 1 portakal, tercihen organik
- 10 g tuz, iri taneli
- 1 dal biberiye, taze, sadece yaprakları
- 1 dal maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 400 g hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz, 2 adet (her biri 200 g)
- 40 g zeytinyağı
- 1400 g su, gerekirse ekstra su (karıştırma kabının maksimum kapasitesini geçmeyecek miktarda)
- 30 g limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Karbonhidrat
- 4.1 g
- Yağ
- 22.4 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 2095 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kuzu Gerdan Yahni
1h 45min
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Değerlendirme yok
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Pancar Carpaccio
Değerlendirme yok
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15min
Tahinli Çörek
2h
Entekke Böreği
40min
Buharda Minik Ekmekler
2h 10min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Rokalı ve Su Tereli İçecek
5min
Çin Usulü Dana Eti
1h 20min