Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 limon, tercihen organik
- 1 portakal, tercihen organik
- 10 g tuz, iri taneli
- 1 dal biberiye, taze, sadece yaprakları
- 1 dal maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 400 g hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz, 2 adet (her biri 200 g)
- 40 g zeytinyağı
- 1400 g su, gerekirse ekstra su (karıştırma kabının maksimum kapasitesini geçmeyecek miktarda)
- 30 g limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Karbonhidrat
- 4.1 g
- Yağ
- 22.4 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 2095 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 Std. 20 Min
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Sebze Suyu
Değerlendirme yok
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Değerlendirme yok
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Değerlendirme yok
Sabayon
15 Min
Rozbif
5 Std. 30 Min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 Std. 30 Min
Alfredo Sos
35 Min