Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi

Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 30 dk
2 porsiyon

Malzemeler

  • limon tercihen organik
    1
  • portakal tercihen organik
    1
  • tuz, iri taneli
    10 g
  • biberiye, taze sadece yaprakları
    1 dal
  • maydanoz, taze sadece yaprakları
    1 dal
  • hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz 2 adet (her biri 200 g)
    400 g
  • zeytinyağı
    40 g
  • su gerekirse ekstra su (karıştırma kabının maksimum kapasitesini geçmeyecek miktarda)
    1400 g
  • limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)
    30 g

Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Kalori 417 kcal / 1744 kJ
Protein 49.3 g
Yağ 22.4 g
Karbonhidrat 4.1 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 7 g
Sodyum 2095 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...