Empanadas veganas con relleno de champiñones

Empanadas veganas con relleno de champiñones

4.3 6 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 20 dk
24 piezas

Malzemeler

  • 400 g de harina de trigo
  • 220 g de agua a temperatura ambiente
  • 11 g de levadura seca
  • 35 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cdita de sal
  • 50 g de cebolla blanca en mitades
  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 150 g de pimiento rojo sin semillas, en trozos
  • 100 g de champiñones
  • 20 g de puré de jitomate
  • ½ cdita de pasta harissa
  • harina de trigo para espolvorear
  • aceite vegetal para barnizar

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 pieza

Sodyum 149.7 mg
Protein 2.6 g
Kalori 346.7 kJ / 82.9 kcal
Yağ 1.8 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 0.3 g
Karbonhidrat 14.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...