Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bulgur
- 1300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 300 g Bulgur
Linsen Dal
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 3 TL Garam Masala
- 2 TL Kurkuma, gemahlen
- ½ - 1 TL Chiliflocken, getrocknet, nach Geschmack
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 15 g Sesamöl
- 200 g rote Linsen, getrocknet, (siehe Tipp)
- 600 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 400 g Kokosmilch
- 200 g Wasser
- Salz, zum Abschmecken
- Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2015 kJ / 481 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 653 mg
Alternatif tarifler
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1 Std. 20 Min
Kürbis-Linsen-Gemüse mit Apfel
30min
Kichererbsen Masala
45min
Indisches Gemüsecurry
50min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1 Std. 10 Min
Linsendal
35min
Korma Paste
1u. 15min
Palak Paneer mit Reis
45min
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40min
Dal Makhani
1u. 15min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40min
Linsenbolognese "Orient" mit Kräutermandeln
40min