Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bulgur
- 1300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 300 g Bulgur
Linsen Dal
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 3 TL Garam Masala
- 2 TL Kurkuma, gemahlen
- ½ - 1 TL Chiliflocken, getrocknet, nach Geschmack
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 15 g Sesamöl
- 200 g rote Linsen, getrocknet, (siehe Tipp)
- 600 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 400 g Kokosmilch
- 200 g Wasser
- Salz, zum Abschmecken
- Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2015 kJ / 481 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 653 mg
Alternatif tarifler
Kichererbsen Masala
45min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40 Min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1 Std. 10 Min
Linsenbolognese "Orient" mit Kräutermandeln
40 Min
Korma-Gemüse-Curry
25 Min
Dal Makhani
1hod. 15min
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40 Min
Paneer
3 Std. 20 Min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 Min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
Palak Paneer mit Reis
45min
Belugalinsen-Lasagne
3 Std. 35 Min