Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Käse, in Stücken, z.B. Tilsiter, Gouda, Emmentaler oder weicher Bergkäse
- 70 g Butter
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 400 g Maroni, gegart, geschält
- 60 g Buchweizen-Mehl
- 2 Eier (Größe M)
- 3 - 3 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Wasser
-
400
g Rote Rüben, roh, in Stücken (2 cm)
veya 400 g Rote Rüben, gegart, in Stücken (2 cm) - 300 g Kartoffeln, mehlig, geschält, in Stücken (2 cm)
- 2 - 3 EL Öl
- 100 g Milch
- 3 EL Kren, frisch gerissen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3053 kJ / 730 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 2198 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1h
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Butternusscreme mit Ofengemüse
1 godz. 20 min
Grüne Spätzle mit Kürbis-Paprika-Sauce
40 min
Kürbisrisotto
45min
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1 godz. 20 min
Reis mit Kürbisletscho
40 min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1h 5min
Rotkrautstrudel
1h 10min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1h 10min
Maronicremesuppe (vegan)
45min