Cihazlar ve Aksesuarlar
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
yavru havuç ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)150 g
-
tereyağı10 g
-
bal15 g
-
tuz1 tutam
-
taze kekik2 dal
-
taze sıkılmış limon suyu bk. öneriler30 g
-
¼ tk kimyon tohumu, serpmek içinçörek otu (isteğe bağlı) serpmek için,¼ tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
154.3 mg
Protein
1 g
Kalori
405.9 kJ /
96.7 kcal
Yağ
4.5 g
Lif
3.8 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Karbonhidrat
11.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 dk
Frambuazlı Salata Sosu
10 dk
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 20 dk
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Kişnişli Karidesli Omlet
35 dk
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 dk
Vegan Toz Parmesan
10 dk
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 dk
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 dk
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 dk
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 dk
Soslu Tavuk Köftesi
50 dk