Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)

Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 porsiyon

Malzemeler

  • yavru havuç ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)
    150 g
  • tereyağı
    10 g
  • bal
    15 g
  • tuz
    1 tutam
  • taze kekik
    2 dal
  • taze sıkılmış limon suyu bk. öneriler
    30 g
  • çörek otu (isteğe bağlı) serpmek için,
    ¼ tk
    ¼ tk kimyon tohumu, serpmek için

Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Kalori 96.7 kcal / 405.9 kJ
Protein 1 g
Yağ 4.5 g
Karbonhidrat 11.3 g
Lif 3.8 g
Doymuş Yağ 2.8 g
Sodyum 154.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...