Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g yavru havuç, ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)
- 10 g tereyağı
- 15 g bal
- 1 tutam tuz
- 2 dal taze kekik
- 30 g taze sıkılmış limon suyu, bk. öneriler
-
¼
tk çörek otu, serpmek için,
(isteğe bağlı)
veya ¼ tk kimyon tohumu, serpmek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 405.9 kJ / 96.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 154.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30 min
Armutlu Yulaf Lapası (Porridge)
30 min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1 Std. 15 Min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Değerlendirme yok
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50min
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
Değerlendirme yok
Domatesli Risotto
30 min
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45 min