![Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme) Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5E86BC45-2F1C-461F-9E41-4C8840E874E3/Derivates/eec56989-6423-4575-b152-0a5b1ee375f6.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g yavru havuç, ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)
- 10 g tereyağı
- 15 g bal
- 1 tutam tuz
- 2 dal taze kekik
- 30 g taze sıkılmış limon suyu, bk. öneriler
-
¼
tk çörek otu, serpmek için,
(isteğe bağlı)
veya ¼ tk kimyon tohumu, serpmek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 405.9 kJ / 96.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 154.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ton Balıklı Ezme
10min
Pancarlı Peynirli Ezme
15min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
Değerlendirme yok
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1h
Tempura Sebzeler
40 min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Rendelenmiş Havuç Salatası
10min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10min