Cihazlar ve Aksesuarlar
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
yavru havuç ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)150 g
-
tereyağı10 g
-
bal15 g
-
tuz1 tutam
-
taze kekik2 dal
-
taze sıkılmış limon suyu bk. öneriler30 g
-
¼ tk kimyon tohumu, serpmek içinçörek otu (isteğe bağlı) serpmek için,¼ tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
154.3 mg
Protein
1 g
Kalori
405.9 kJ /
96.7 kcal
Yağ
4.5 g
Lif
3.8 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Karbonhidrat
11.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1sa 5 dk
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 dk
Tavuklu Buddha Bowl
1sa
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 dk
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 dk
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 dk
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1sa 5 dk
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
2sa
Matcha Shot
5 dk
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2sa 10 dk
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 dk