
Cihazlar ve Aksesuarlar
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
yavru havuç ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)150 g
-
tereyağı10 g
-
bal15 g
-
tuz1 tutam
-
taze kekik2 dal
-
taze sıkılmış limon suyu bk. öneriler30 g
-
çörek otu (isteğe bağlı) serpmek için,¼ tk
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
96.7 kcal /
405.9 kJ
Protein
1 g
Yağ
4.5 g
Karbonhidrat
11.3 g
Lif
3.8 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Sodyum
154.3 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye