Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g yavru havuç, ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)
- 10 g tereyağı
- 15 g bal
- 1 tutam tuz
- 2 dal taze kekik
- 30 g taze sıkılmış limon suyu, bk. öneriler
-
¼
tk çörek otu, serpmek için,
(isteğe bağlı)
veya ¼ tk kimyon tohumu, serpmek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 405.9 kJ / 96.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 154.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8h
Kinoalı Mercimek Köftesi
26h
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1 Std. 15 Min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 Min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1 Std. 15 Min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 Min
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Değerlendirme yok
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2 Std. 10 Min