Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hamuru
- 200 g süt
- 140 g zeytinyağı
- 100 g su
- 1 paket yaş maya, ufalanmış
- 785 g un
İç Malzemesi ve Pişirme
- 180 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 tk kuru nane
- 2 tk toz kişniş
- 140 g zeytin, siyah, çekirdekleri çıkarılmış, küçük parçalara bölünmüş
- 3 yk zeytinyağı
- susam, serpmek için
- çörek otu, serpmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 639.1 kJ / 152.7 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Karbonhidrat
- 21.9 g
- Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tam Buğdaylı Pide
1h 35 min
Babagannuş
1 godz.
Pide
1h 20 min
Kayısı Topu
20 min
Biberli Elmalı Ezme
25min
Köy Ekmeği
Değerlendirme yok
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2h 30min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
Limonlu Çiğ Kurabiye
15 menit
Peynirli Sebze Çorbası
35min
Yer Fıstıklı Bar
1h 30 min