Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1430 g su
- 5 g şeker
- 5 g yaş maya, ufalanmış
- 40 g süt
- 400 g ekmek unu, yüksek proteinli
- 40 g zeytinyağı, hamurların üstüne sürmek için ekstra zeytinyağı
- 10 g tuz
- 1 yk sirke
- 30 g limon suyu
- deniz tuzu, ekmeklerin üzerine serpmek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 20.8 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1h 10min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50 min
Vegan Vişneli Cheesecake
8h
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Lahmacun (Bol Sebzeli ve Sarımsaklı)
1hod.
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40 Min
İtalyan Baharat Karışımı
15min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 godz. 30 min
Focaccia
2 Std. 45 Min
Baget ekmek
3 Std. 45 Min