Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 11 oz pork tenderloin, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tsp vegetable oil
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz rice wine
- 5 ½ oz water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1386.6 kJ / 331.4 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Karbonhidrat
- 22.7 g
- Yağ
- 10.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 1252.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sweet and sour pork ribs
40min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min