Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 11 oz pork tenderloin, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tsp vegetable oil
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz rice wine
- 5 ½ oz water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1386.6 kJ / 331.4 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Karbonhidrat
- 22.7 g
- Yağ
- 10.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 1252.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Fresh Prawn Paste
1 Std. 20 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Pineapple buns
9 godz. 50 min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 Std. 50 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min