Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sushi rice
- 500 g short grain rice (sushi rice)
- 1000 g water
- 4 tbsp white rice vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g furikake (Japanese rice seasoning)
Creamy topping
- 200 g cream cheese, softened
- 50 g mayonnaise, Japanese style
- 1 tbsp sriracha chilli sauce
- ½ tsp salt
- 200 g ripe mangoes (approx. 1 mango), diced
- 100 g Japanese cucumber (approx. 1 cucumber), diced
- 200 g crab sticks, shredded
- 60 g mozzarella cheese, shredded
- 24 sheets nori seaweed
- 1 - 2 ripe avocados, cut in thin slices (isteğe bağlı)
- 24 pieces sashimi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 631 kJ / 151 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 287 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
One Pot Chicken Rice
50min
Nasi Lemak
45 min
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1h
Masala Squid
25min
Crispy Ikan Bilis
40min