Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sushi rice
- 500 g short grain rice (sushi rice)
- 1000 g water
- 4 tbsp white rice vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g furikake (Japanese rice seasoning)
Creamy topping
- 200 g cream cheese, softened
- 50 g mayonnaise, Japanese style
- 1 tbsp sriracha chilli sauce
- ½ tsp salt
- 200 g ripe mangoes (approx. 1 mango), diced
- 100 g Japanese cucumber (approx. 1 cucumber), diced
- 200 g crab sticks, shredded
- 60 g mozzarella cheese, shredded
- 24 sheets nori seaweed
- 1 - 2 ripe avocados, cut in thin slices (isteğe bağlı)
- 24 pieces sashimi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 631 kJ / 151 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 287 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tom Yum Goong
30 min
One Pot Chicken Rice
50min
Cooking White Rice
25 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Nasi Lemak
45 min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4h 40min
Coconut Jelly
3 Std. 15 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min