Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sushi rice
- 500 g short grain rice (sushi rice)
- 1000 g water
- 4 tbsp white rice vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g furikake (Japanese rice seasoning)
Creamy topping
- 200 g cream cheese, softened
- 50 g mayonnaise, Japanese style
- 1 tbsp sriracha chilli sauce
- ½ tsp salt
- 200 g ripe mangoes (approx. 1 mango), diced
- 100 g Japanese cucumber (approx. 1 cucumber), diced
- 200 g crab sticks, shredded
- 60 g mozzarella cheese, shredded
- 24 sheets nori seaweed
- 1 - 2 ripe avocados, cut in thin slices (isteğe bağlı)
- 24 pieces sashimi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 631 kJ / 151 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 287 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 Std. 40 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Mee Goreng Mamak
15min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Tom Yum Goong
30 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min