Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-Vide Herbal Chicken
Hazırlık 10 dk
Toplam 4sa 15 dk
2 portions
Malzemeler
-
whole chicken legs deboned (approx. 2 whole chicken legs)500 g
-
salt10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften10 g
-
honey10 g
-
fresh ginger slices4
-
Chinese red dates pitted8
-
Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water plus extra to submerge bag1200 g
-
lemon juice10 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
49 g
Kalori
1686 kJ /
403 kcal
Yağ
11 g
Karbonhidrat
27 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Asian Chicken Dinners
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 dk
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1sa 10 dk
Salted Fish Pork Belly
30 dk
Teochew rice porridge with sweet potato
30 dk
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Tomato-egg soup
20 dk
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 dk
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Steamed Chicken with Dang Gui
1sa 30 dk
Dried Shrimp Sambal
55 dk
Teochew Seafood Porridge
45 dk