Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g whole chicken legs, deboned (approx. 2 whole chicken legs)
- 10 g salt
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g wolfberries (goji), soaked to soften
- 10 g honey
- 4 fresh ginger slices
- 8 Chinese red dates, pitted
- 4 Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1200 g water, plus extra to submerge bag
- 10 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hakka Yam Abacus
20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Rice Wine Chicken
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Salted Chicken
5h 10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min