Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g whole chicken legs, deboned (approx. 2 whole chicken legs)
- 10 g salt
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g wolfberries (goji), soaked to soften
- 10 g honey
- 4 fresh ginger slices
- 8 Chinese red dates, pitted
- 4 Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1200 g water, plus extra to submerge bag
- 10 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White Radish Pork Rib Soup
3h
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Yam Rice
45 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Mapo tofu
15 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min