Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g whole chicken legs, deboned (approx. 2 whole chicken legs)
- 10 g salt
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g wolfberries (goji), soaked to soften
- 10 g honey
- 4 fresh ginger slices
- 8 Chinese red dates, pitted
- 4 Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1200 g water, plus extra to submerge bag
- 10 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Drunken Herbal Prawns
4h 55 min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2óra 25p