Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Siew Mai Skin
- 50 g water
- 150 g low protein flour, plus extra for dusting
- 2 egg yolks (approx. 30g)
- 1 pinch salt
Fillings
- 30 g fresh shiitake mushrooms, diced
- 300 g chicken drumsticks, skinless, boneless, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp white pepper powder
- 300 g fresh prawn flesh, medium size, patted dry, flatten with knife, cut in small pieces
- 1 tsp cornflour (starch)
- 1 tsp sugar
- 2 tsp sesame oil, plus extra for greasing
- 1 pinch fish roe (ebiko), to garnish
- 500 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 219 kJ / 53 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 87 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Cumin Beef Buns
2 godz. 30 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 Min
Mock Fin Soup
35 Min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 godz. 35 min
Pork Balls
20 min
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50 Min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min