Cihazlar ve Aksesuarlar
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 porties
Malzemeler
Vis en marinade
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
teentjes knoflook2
-
5 g geraspte limoenschilverse kaffir limoenbladeren4
-
vers citroengras in stukken (± 3 cm)20 g
-
2 el gele curry pastarode curry pasta2 el
-
kokosroom50 g
-
roodbaarsfilet of kabeljauwfilet, met vel, in 4 stukken gesneden800 - 1000 g
Salade
-
limoen in vieren gesneden1
-
agavesiroop40 g
-
zout1 tl
-
bindsla of Romeinse sla in stukken (± 1 cm)200 g
-
komkommer in plakjes (± 3 mm)100 g
-
verse chilipepers in plakjes (3 mm)2
-
kerstomaten gehalveerd100 g
-
koriander in stukjes (± 2 cm)10 g
-
vers citroengras alleen het wit, in diagonale plakjes (± 2 mm)10 g
Afwerking
-
verse chilipeper (isteğe bağlı) in plakjes (2 mm)1
-
limoen in plakjes (2 mm)1
-
koriander in stukken (± 2 cm)10 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
763.2 mg
Protein
48 g
Kalori
1753.8 kJ /
419.2 kcal
Yağ
15 g
Lif
6.4 g
Doymuş Yağ
5.4 g
Karbonhidrat
27.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vis
10 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Değerlendirme yok
Mexicaanse limoensoep
40 dk
Turkse moussaka
1sa 10 dk
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Değerlendirme yok
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Değerlendirme yok
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 dk
Gekruide kersenbrioche-krans
2sa 20 dk
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1sa 15 dk
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 dk
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 dk
Roggebroodjes
12sa
Vegan pudding
15 dk