Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 3 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 9 oz fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
- 2 oz dry white wine
- 9 oz buckwheat groats, rinsed
- 19 oz vegetable stock, divided
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 oz unsalted butter
- 2 oz Gorgonzola cheese, cut in pieces
-
1
oz hazelnuts, chopped
veya 1 oz sliced almonds, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1813.3 kJ / 433.4 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 53.7 g
- Yağ
- 19.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 8.7 g
- Sodyum
- 448.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1hod. 5min
Oatmeal
15 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Cream of chard soup
35 min
Basic Millet
45min
Tuscan White Bean Stew
1hod.
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Fish and Zucchini
35 min
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min