Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g olive oil
- 200 g leeks, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 150 g carrots, diced (1.5 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 600 g whole rabbit, skinless, head removed, cut in small pieces (see tip)
- 100 g water
- 15 g plain flour
- 200 g turnips, diced (1.5 cm)
- 200 g savoy cabbage leaves, cut in pieces
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bouquet garni (bay leaves, rosemary and thyme), approx. 25 g (see tip)
- 500 g sweet potatoes, cut in pieces (approx. 1,5 cm)
- 500 g tinned large white beans (e.g. cannellini, haricot, butter beans)
- 1 piece fresh turmeric (approx. 5 cm), sliced
-
300
g fresh green peas
veya frozen green peas, defrosted - 200 - 250 g fresh oyster mushrooms, cut in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 14 g
- Sodyum
- 1037 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 godz. 5 min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1h 25min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 godz. 35 min
Vegan Spanish Omelette
40min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h