Cihazlar ve Aksesuarlar
Jewish Chicken Soup
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
6 portions
Malzemeler
-
cooked chicken meat cut in pieces395 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves10 g
-
onion halved100 g
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut in pieces315 g
-
celery cut in pieces (1.5 cm)170 g
-
15 g unsalted butterextra virgin olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
1135 g chicken stockchicken stock paste plus 1135 g water2 heaped Tbsp
-
fresh pasta (e.g. pappardelle, tagliatelle)60 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
416.1 mg
Protein
19.7 g
Kalori
857.7 kJ /
205 kcal
Yağ
6.8 g
Lif
2.8 g
Doymuş Yağ
2.6 g
Karbonhidrat
15.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Friday Night Dinners
11 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Beef, Ale and Dumpling Stew
1sa 55 dk
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 dk
Browned Pork Rice
1sa
Melon and cucumber sour mocktail
15 dk
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 dk
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1sa
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 dk
Linguine with Bacon and Prawns
35 dk
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 dk
Sausage and Fennel Orzotto
50 dk
Prosciutto and Mushroom Pizza
2sa 45 dk
Pumpkin Risotto
45 dk