Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g walnut halves
-
1
sprig fresh thyme, leaves only
veya 1 pinch dried thyme - 1 pinch ground black pepper
- 110 g leek, cut in pieces, plus 8 leaves (8-10 cm long)
-
50
g bacon, any type
veya sun-dried tomatoes - 40 g olive oil
- boiling water, for soaking
- 8 chicken breast fillets (approx. 500 g), beaten to 2-3 mm thick
- 8 pinches salt
- 8 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp soy sauce, plus extra for serving
- 500 g water
- soy sauce, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1814.8 kJ / 433.8 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Karbonhidrat
- 15.8 g
- Yağ
- 28.8 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 639 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 Std. 40 Min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min