Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Meatballs
- 80 g bread, torn in pieces
- 80 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 5 - 8 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 500 g pork mince, broken in pieces
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground mace
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Celeriac and Apple Purée
- 750 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 1 Granny Smith apple, cut in pieces (2 cm)
- 150 g water
- 100 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Creamy Cider Sauce
- 40 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 40 g unsalted butter, diced
- 60 g plain flour
- 200 g chicken stock
- 300 g cider
- 200 g double cream
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp caster sugar
- vegetable oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3598 kJ / 866 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 63 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil and Bacon Soup
8 Std. 55 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Beef in Stout
1h 40 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min