Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ cucharadas de comino en grano
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco (2,5 cm)
- 2 clavos
- ½ - 1 chile verde fresco (isteğe bağlı)
- 1 cucharada de semillas de cilantro
- 1 cucharada de cúrcuma molida
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharada de garam masala
- 2 cucharadas de pulpa de tamarindo
- 400 g de garbanzos cocidos (lavados y escurridos)
- 3 - 4 ramitas de cilantro fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 641 kJ / 153 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 16.44 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 7.92 g
Alternatif tarifler
Curry de garbanzos y verduras
25min
Goulash de soja con dumplings
1h 25min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35min
Falafel de garbanzos
13h
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10min
Crumble estilo indio
1h
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2j 40 menit
Curry indio de verduras
40min
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40min
Chile sin carne
1h
Garam masala - Subcontinente indio
5min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25min