Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g de carotte, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'eau
- 300 g de noix de pétoncle
- 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de bâtons de surimi
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 50 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 421.7 kJ / 100.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 4.7 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 213.7 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
10 λεπτ.
Tartinable œufs-avocat aux épices cajun
30 min
Gratin de prunes et crème à la vanille
20 Min
Mayonnaise à la tomate
10 λεπτ.
Aspic d'asperges
24h
Kouign-amann à l'ail et au parmesan
3h 15min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Sauce Messine
10 λεπτ.
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Fromage à tartiner ail et fines herbes
12 godz. 5 min
Tartinable de saumon au mélange du trappeur
10 λεπτ.