Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g de carotte, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'eau
- 300 g de noix de pétoncle
- 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de bâtons de surimi
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 50 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 421.7 kJ / 100.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 4.7 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 213.7 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rillettes de thon, échalotes et ciboulette
15 Min
Terrine de saumon à tartiner
3h
Tartinade au thon à l'avocat
10 min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10 min
Tartinable de saumon au mélange du trappeur
10 min
Tartinade concombre-ricotta
10 min
Crème à tartiner fromage frais-radis
5 Min
Crème de sardine au whisky
5 Min
Carpaccio de melon, sauce agrumes-cacahuète
30p
Tartinable aux radis et curry breton
20 min
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
10 min
Pain de saumon, crème citronnée
6sa 15 dk