Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'amandes décortiquées
- 2 gousses d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 500 g de palourdes fraîches
- 500 g d'amandes fraîches de mer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1791.5 kJ / 434.5 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 2.3 g
- Yağ
- 42.5 g
- Doymuş Yağ
- 23 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 321 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce périgourdine
35 min
Moules farcies au beurre d'ail
35 min
Pressé de raie
14h
Beurre blanc
25 Min
Mouclade charentaise
40 Min
Cuisson des bigorneaux
25 Min
Sauce beurre blanc
20 min
Tartelette boudin-pomme façon tartelette au chocolat
1h 45min
Beurre blanc
20 min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 Min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min