Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Meerrettich-Creme
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 40 g frischer Meerrettich, geschält, in Stücken
- 150 g Saure Sahne
- 200 g Sahnejoghurt
- 150 g Sahne
- 2 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
Apfel-Gurken-Häckerle
- 8 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Weißweinessig
- 10 g Wasser
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 30 g Öl
- 200 g Salatgurke, ungeschält, entkernt, in Stücken
- 1 Apfel (ca. 150 g), rot, ungeschält, geachtelt, entkernt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1544 kJ / 368 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellencreme
10min
Bärlauch-Hollandaise
15min
Forellenmousse
5 min
Marinierte Möhren
50 分钟
Zwetschgen-Parfait
8 godz. 40 min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1h 40min
Rote-Bete-Carpaccio
2 Std. 45 Min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26h
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 godz. 15 min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1小时 10 分钟
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min