Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 30 g limon suyu
- 300 g ton balığı, konserve, süzülmüş
- 1 ançüez
- 20 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
-
85
g labne (bk. öneri)
veya süzme yoğurt - 40 g çekirdeksiz siyah zeytin
- 15 g kapari, turşu, süzülmüş
- ¼ tk karabiber
- tuz, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1013 kJ / 242 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 18.4 g
Alternatif tarifler
Kremalı Viski Likörü
15 min
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10 Min
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Sabayon Soslu Elma
40min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 min
Turplu krem peynir
10 Min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20p
Soslu Tavuk Köftesi
50 Min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20p
Fırınlanmış Havuç
30min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45min
Humus
1h