Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 celery stalk, cut into pieces
- ½ red capsicum, deseeded and cut into halves
- ½ green capsicum, deseeded and cut into halves
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 200 g chorizo, cut into slices (5 mm)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried oregano
- 200 g quinoa
- 450 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g raw prawns, peeled and deveined
- 1 sweet corn cob, kernels only (approx. 130 g)
- fresh parsley, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2401.5 kJ / 571.8 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Karbonhidrat
- 44.7 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 1179.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn saganaki with feta
35 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Balti coconut fish curry
50 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Pasta alla puttanesca
35 Min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Risotto verde
45 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 Min