Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 celery stalk, cut into pieces
- ½ red capsicum, deseeded and cut into halves
- ½ green capsicum, deseeded and cut into halves
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 200 g chorizo, cut into slices (5 mm)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried oregano
- 200 g quinoa
- 450 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g raw prawns, peeled and deveined
- 1 sweet corn cob, kernels only (approx. 130 g)
- fresh parsley, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2401.5 kJ / 571.8 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Karbonhidrat
- 44.7 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 1179.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mexican chicken stew
40min
Salmon and fennel risotto
30min
Prawn noodle curry
10 min
Chilli beef with lemon feta
30min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Harissa lamb with green couscous
40min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Linguine with salmon and herbs
25 min