Cihazlar ve Aksesuarlar
Jambalaya
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
celery stalk cut into pieces1
-
red capsicum deseeded and cut into halves½
-
green capsicum deseeded and cut into halves½
-
carrot cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil30 g
-
chorizo cut into slices (5 mm)200 g
-
cayenne pepper¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
quinoa200 g
-
water450 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
raw prawns peeled and deveined400 g
-
sweet corn cob kernels only (approx. 130 g)1
-
fresh parsley for garnishing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1179.4 mg
Protein
40.5 g
Kalori
2401.5 kJ /
571.8 kcal
Yağ
23.5 g
Lif
11.5 g
Doymuş Yağ
6 g
Karbonhidrat
44.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Focus on quinoa
7 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pork with black bean sauce
30 Min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Seafood con arroz
45 Min
Chorizo and bean winter warmer
1 Std. 30 Min
Layered lamb curry
1 Std.
Caribbean curry
40 Min
Paneer tikka
40 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Chilli crab pasta
35 Min
Pasta alla puttanesca
35 Min