Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (2 x 2 cm) et légèrement congelée pendant 30-60 minutes
- 80 g d'échalotes
- 25 g de câpres au vinaigre
- 60 g de cornichons au vinaigre
- 1 bouquet de persil plat frais
- 20 g d'huile d'olive
- 1 trait de sauce au piment, type Tabasco®
- 30 g de moutarde
- 1 trait de sauce Worcestershire
- 10 g de cognac
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 768 kJ / 183 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce tartare
10 Min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min
Vittello tonnato
4 Std. 20 Min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1h 25 min
Tartare de saumon frais
15 Min
Sauce chimichurri
5 Min
Tartare de thon rouge
1h 15min
Saltimbocca alla romana
25 min
Smash au gin et au basilic
10 Min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Petits tartares de bœuf
1h
Tartare de thon et gaspacho
20 Min