Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g de morilles déshydratées
- 50 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 2 cm de gingembre frais
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 700 g de sauté de veau
- 200 g de crème fraîche épaisse
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 250 g de blé précuit
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3288 kJ / 786 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Ragoût de bœuf et gnocchi
1 godz. 30 min
Seiche sauce au vin rouge
1 godz. 5 min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 dk
Poulet basquaise
50 min
Noisettes d'agneau à l'anglaise
2h 20min
Travers de porc à la bière
1 godz. 55 min
Rôti de veau à l'italienne
1h 15 min
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 25 min
Bœuf Stroganov
55 min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min
Sauté de veau aux olives
1h