Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 dose de pistils de safran
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de tomates cerise, coupées en deux
- ½ bouquet de basilic frais, équeuté
- 5 tiges de cerfeuil frais, équeutées
- 40 g de pecorino, râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min
Risotto milanais au safran
30 Min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 Min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 Std.
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 Min
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto au safran à la milanaise
1 Std. 30 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35 Min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40 Min
Risotto aux morilles
45 Min