Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 15 g de peau d'oignon, rouge
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 0.3 g
- Yağ
- 4.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 61 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Antonio Bachour: Crèpes à la crème de mascarpone et petits fruits (métrique)
45 min
Œufs de couleur bleu clair
55 min
Fondue au fromage
20 Min
Œufs de couleur rouge-marron
55 min
Gaufre aux rouleaux de cannelle
1 Std. 35 Min
Cornichons à la bière
24 Std. 20 Min
Œufs de couleur verte
55 min
Sablés aux cerises et aux noix
1h 20 min.
Sous-vide poitrine de bœuf
12h 25 min
Mochis mangue-Passion
2h 30 min.
Pâtes fraîches vertes
1h
Pavlova végétalienne
3h