Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de farine de blé, type 45 ou 55, et un peu pour fariner
- 100 g de farine de seigle
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 340 g d'eau
- 1 ½ - 2 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au levain
17 godz.
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain aux noix
3h 15min
Pain complet rapide
1 Std. 20 Min
Pain complet
5h
Petits pains aux noix
4h 30min
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min
Petits pains au seigle
12h
Pain de seigle
5h
Pain de seigle
4h 10min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Petits pains à pique-nique
2h 35min