Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 - 800 g de poitrine de bœuf, coupé en 2 morceaux (5-6 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 79 mg
Alternatif tarifler
Caramel de base
25 dk
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1sa 20 dk
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12h
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Sauce caramel au whisky
35 Min
Boulettes d'asperges au gruyère, dip de carotte cumin-sésame
1sa 15 dk
Sous-vide médaillons de veau
1h 55min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 dk
Gaspacho aux tomates et yaourt
13h 15min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min